Sisältöjulkaisija

Valitse julkaisuvuosi:

Ajankohtaista

19/05/2022, Tiedote - Järjestelmäkehittäjät

Aseta DVV:n uudet varmenteet luotetuiksi mahdollisimman pian

Kannassa on otettu käyttöön DVV:n uusi sosiaali- ja terveydenhuollon varmennehierarkia (G3). Uudet varmenteet on asetettava luotetuiksi varmenteiksi tietojärjestelmässä ennen 24.5., ettei Kanta-palvelujen käyttö esty.

18/05/2022, Huoltotiedote - Kansalaiset

Huoltokatkot Kanta-palveluissa toukokuussa 2022

Julkaisemme tässä suunnitellut päivitys- ja huoltotoimet, jotka voivat aiheuttaa käyttökatkoja palveluissa kuukauden aikana. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

17/05/2022, Tiedote - Järjestelmäkehittäjät

Virheellinen kirjaaminen alaikäisen päätöskyvyn arvioinnissa aiheuttaa ongelmia resepteissä

Alaikäisen päätöskyvyn arviointi ja kirjaamiseen liittyvä arvo 4 "alaikäisen päätöskyky eitiedossa, tietoja ei luovuteta huoltajille" aiheuttaa ongelmia reseptien toimittamisessa. Vaihtoehtoa ei ole toimintamallin mukaan suositeltavaa käyttää lääkkeen määräämisen tai uusimisen yhteydessä. Potilastietojärjestelmässä ei pidä olla alaikäisen arviointiin liittyviä vaihtoehtoja oletuksena valittuna vaan vaihtoehdot pitää huomioida lääkkeen määrääjän toimesta.

26/04/2022, Blogi - Kansalaiset

Omakanta kulkee Katri Leino-Nzaun mukana myös Viroon

Omakannasta voi nähdä omat terveystietonsa ja reseptinsä, mutta se taipuu myös muuhun. Katri Leino-Nzau ostaa sähköisellä reseptillä reseptilääkkeitä Virosta ja hoitaa myös iäkkään äitinsä asioita.

26/04/2022, Huoltotiedote - Kansalaiset

Huoltokatkot Kanta-palveluissa huhtikuussa 2022

Julkaisemme tässä suunnitellut päivitys- ja huoltotoimet, jotka voivat aiheuttaa käyttökatkoja palveluissa kuukauden aikana. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

11/04/2022, Blogi

Omakannan suosio kasvaa kunnissa

Omakannan käyttäjämäärissä oli vuonna 2021 kasvua peräti 39 prosenttia verrattuna edellisvuoteen. Etenkin koronatodistus lisäsi Omakannan käyttöä.