Tekniset ohjeet

Tekniset ohjeet

Tältä sivulta löytyvät Potilastietovarannon tekniset ohjeet. Sivu on saatavilla vain suomeksi.

Tekniset ohjeet ovat dokumentteja, joihin on kerätty Potilastietovarantoa koskevien määrittelyjen teknisiä ohjeita ja tarkennuksia.

Tämä sivu on vain suomeksi, koska Potilastietovarannon määrittelyt ovat saatavilla vain suomeksi.

Lisätietoja

Taulukko: Potilastietovarannon tekniset ohjeet
Määrittely Kuvaus
Potilastietovarannon määrittelykokoelmat ja voimassa olevat muut määrittelyt Dokumentissa on kuvattu Potilastietovarannossa käytössä olevat määrittelykokoelmat ja voimassa olevat muut määrittelyt.
Kanta-palvelut kevyet kyselyrajapinnat Dokumentissa kuvataan palvelupyynnöt, joita voidaan hyödyntää käyttötapauksissa, jotka liittyvät erillisjärjestelmistä käsin tapahtuvaan luovutuksenhallintaan sekä erillisjärjestelmän tuottamien tietojen kytkemiseen palvelutapahtumiin.
Potilastietovarannon teknisiä ohjeita Dokumenttiin on kerätty Potilastietovarantoa koskevia teknisiä ohjeita ja suositeltuja toimintatapoja Potilastietovarantoa käyttäville potilastietojärjestelmille.
Yksityisten organisaatiotiedot HL7-sanomissa ja –asiakirjoissa Dokumentissa (taulukko) on esitetty yksityisten organisaatiotietojen esittäminen Potilastietovarannon HL7 Medical Records-sanomissa ja CDA R2-asiakirjoissa.
Ostopalveluiden tuottaja- ja järjestäjätiedot HL7-sanomissa ja -asiakirjoissa Dokumentissa (taulukko) on esitetty ostopalveluiden tuottaja- ja järjestäjä-tiedot Potilastietovarannon HL7 Medical Records-sanomissa ja CDA R2-asiakirjoissa.
Potilastietovarannon määrityskartta (pdf) Dokumentti, jossa kuvataan mitkä HL7 määrittelyt kuvaavat mitäkin Medical Records sanoma- ja CDA R2 asiakirjatasoa.
Sivua päivitetty 7.6.2024