Tekniset ohjeet

Tekniset ohjeet

Tältä sivulta löytyvät Potilastiedon arkiston tekniset ohjeet. Sivu on saatavilla vain suomeksi.

Tekniset ohjeet ovat dokumentteja, joihin on kerätty Potilastiedon arkistoa koskevien määrittelyjen teknisiä ohjeita ja tarkennuksia.

Tämä sivu on vain suomeksi, koska Potilastiedon arkiston määrittelyt ovat saatavilla vain suomeksi.

Lisätietoja

Taulukko: Potilastiedon arkiston tekniset ohjeet
Määrittely Kuvaus
Potilastiedon arkiston määrittelykokoelmat ja voimassa olevat muut määrittelyt Dokumentissa on kuvattu Potilastiedon arkistossa käytössä olevat määrittelykokoelmat ja voimassa olevat muut määrittelyt.
Kanta-palvelut kevyet kyselyrajapinnat Dokumentissa kuvataan palvelupyynnöt, joita voidaan hyödyntää käyttötapauksissa, jotka liittyvät erillisjärjestelmistä käsin tapahtuvaan luovutuksenhallintaan sekä erillisjärjestelmän tuottamien tietojen kytkemiseen palvelutapahtumiin.
Potilastiedon arkiston teknisiä ohjeita Dokumenttiin on kerätty potilastiedon arkistoa koskevia teknisiä ohjeita ja suositeltuja toimintatapoja Potilastiedon arkistoa käyttäville potilastietojärjestelmille.
Yksityisten organisaatiotiedot HL7-sanomissa ja –asiakirjoissa Dokumentissa (taulukko) on esitetty yksityisten organisaatiotietojen esittäminen Potilastiedon arkiston HL7 Medical Records-sanomissa ja CDA R2-asiakirjoissa.
Ostopalveluiden tuottaja- ja järjestäjätiedot HL7-sanomissa ja -asiakirjoissa Dokumentissa (taulukko) on esitetty ostopalveluiden tuottaja- ja järjestäjä-tiedot Potilastiedon arkiston HL7 Medical Records-sanomissa ja CDA R2-asiakirjoissa.
Potilastiedon arkiston määrityskartta (pdf) Dokumentti, jossa kuvataan mitkä HL7 määrittelyt kuvaavat mitäkin Medical Records sanoma- ja CDA R2 asiakirjatasoa.
Sivua päivitetty 14.3.2022