Materialbank

Materialbank

Materialbanken innehåller det material som produceras i Kanta-tjänsterna.

Logotyper

Spara länken till logotypen och öppna den sparade versionen. Då syns logotypen som den ska. Behörighet för publikationsändamål kan begäras på adressen asiakaspalvelu@kanta.fi.

Orienteringsmaterial

Webbskolan ger dig en snabb och effektiv introduktion i Mina Kanta-sidor, deras funktioner och fördelarna med att använda dem. Också olika intressegrupper kan använda webbskolan som hjälp i sina utbildningar.

Diaserien är avsedd för olika intressentgrupper och kan användas när det finns behov av att berätta om Kanta-tjänsterna. Om du lägger märke till att några uppgifter behöver uppdateras eller om du annars vill kommentera innehållet, skicka e-post: asiakaspalvelu@kanta.fi.

Videor

Videor avsedda för medborgare och hälsovårdspersonal.

RSS-flöde

Du kan beställa ett RSS-flöde för meddelanden om Kanta-tjänsterna. RSS-flöden kan beställas om alla meddelanden och service- och störningsmeddelanden.

Alla meddelanden RSS-flöde

Service- och störningsmeddelanden RSS-flöde

RSS är ett sätt att förmedla material på nätet. För att använda RSS-tjänsten behövs ett skilt RSS-läsprogram eller ett webbläsarprogram som kan utnyttja RSS. Det finns kostnadsfria RSS-läsprogram på Internet. Adressen för den RSS-tjänst som ska hämtas inmatas i läsprogrammet.

Sidan har uppdaterats 12.11.2019

Undersidor för delen Materialbank