Sisältöjulkaisija

null Kanta-palvelut mukana Slushin oheistapahtumassa

Kanta-palvelut mukana Slushin oheistapahtumassa

Tiedote Kirjoitettu 04.12.2018 Kaikki tiedotteet

Sosiaali- ja terveysministeriö on kutsunut startup-yrityksiä, sovellusten tekijöitä sekä terveys- ja hyvinvointipalvelujen tuottajia Slushin oheistapahtumaan teemalla: ”Health and welfare services meets startups”.

Kanta-palvelut esittelee tapahtumassa startup-yrityksille ja sovellusten tekijöille hyvinvointitietojen tallennusalustaa.

Tapahtuman tarkoituksena on muun muassa edistää suomalaisten terveys- ja hyvinvointialan startup-yritysten menestymismahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla sekä kiihdyttää palvelutuottajien ja startupien yhteistyötä.

Kelan Kanta-palvelujen osastolla kerrotaan Omakannan Omatietovarannosta, jota käytetään Kanta-palvelujen hyväksymillä kolmansien osapuolten tarjoamilla hyvinvointisovelluksilla.
- Hyvinvointisovellus voi olla joko mobiililaitteessa (älypuhelin, tabletti) toimiva sovellus, tietokoneella käytettävä palvelinpohjainen sovellus, esim. oirearviokysely, joka täytetään internet-selaimella tai muu internetissä toimiva ohjelmisto, palvelu tai tietokoneohjelma.
- Kansalainen voi katsella ja poistaa Omatietovarannossa olevia tietoja myös Kanta-palvelujen Omakanta-palvelun kautta, toteaa Omatietovaranto-palvelun tuoteomistaja Pirjo Vuorikallas.


Sosiaalisessa mediassa tapahtumasta keskustellaan tunnisteella #healthxslush

Lisätietoja
Omakannan Omatietovaranto

STM:n sivut

Suora lähetys tapahtumasta alkaa 5.12. klo 10.00