Sisältöjulkaisija

Hyvinvointitietoja ei toistaiseksi voi siirtää Omatietovarantoon Terveyskylän Omapolku-palvelusta

Tiedote Kirjoitettu 27.03.2020 Kaikki tiedotteet

HUS:ssa tehtävien teknisten muutosten vuoksi Terveyskylän Omalaite-palvelu on poissa käytöstä toistaiseksi. Tämän vuoksi Omapolku-palvelusta ei voi siirtää tällä hetkellä hyvinvointilaitteiden tuottamia tietoja Omatietovarantoon, eivätkä ne ole nähtävissä Omakannassa.

Nyt tehtävien muutosten vuoksi aiemmin kerätyt hyvinvointitiedot eivät ole enää näkyvissä Terveyskylän Omalaite-palvelussa. Kaikki tähän mennessä Omatietovarantoon tallennetut hyvinvointitiedot kuitenkin säilyvät ja ovat myös jatkossa hyödynnettävissä Omakannassa. 

Terveyskylän Omalaite-palvelun avulla on voinut kerätä hyvinvointilaitteiden tietoja ja antaa luvan niiden tallentamiseen Omatietovarantoon. HUS pyrkii avaamaan Terveyskylän Omalaite-palvelun uudestaan loppuvuodesta 2020.

DigitalWells-sovelluksella hyvinvointitiedot Omatietovarantoon

Omatietovarannossa on nyt käytössä myös DigitalWells-sovellus. Sovelluksen avulla DigitalWells-ohjelmaan osallistuvat nuoret ikäihmiset voivat tallentaa Omatietovarantoon tietoja ja saada raportteja omasta fyysisestä aktiivisuudestaan. 

Lisäksi teemme aktiivisesti yhteistyötä eri sovellustoimittajien kanssa uusien sovellusten liittämiseksi Omatietovarantoon.

Lisätietoja:

Lue lisää Omatietovarannosta ja sinne liitetyistä sovelluksista

Lue lisää Terveyskylän Omapolku-palvelusta

Lue lisää DigitalWells-sovelluksesta (englanniksi)

Asiakaspalvelu kansalaisille: asiakaspalvelu@kanta.fi