Sisältöjulkaisija

Kanta-palvelujen verkkopalvelua kehitetään – osallistu käyttäjäkyselyyn

Tiedote Kirjoitettu 16.02.2017 Kaikki tiedotteet

Kanta-verkkopalvelujen eli kanta.fi:n kehitys jatkuu. Työn tuloksena julkaistaan täysin uudistunut verkkopalvelu. Kehityksen ensimmäisessä vaiheessa julkaisemme käyttäjäkyselyn. Kyselyn löydät etusivun oikeasta reunasta.

Kansalaisten ja ammattilaisten osioiden kyselyt on avattu 16.2.2017. Ne näkyvät etusivujen oikeassa reunassa ja avautuvat omaan ikkunaansa verkkopalvelun päälle. Kyselyn vastaamiseen menee noin kolme minuuttia.

Kanta.fi on Kanta-palvelujen ensisijainen tiedostuskanava. Se on jaettu kansalaisille suunnattuun osioon ja ammattilaisille suunnattuun osioon. Molemmista osioista on oma kyselynsä. Käyttäjäkysely ei koske Omakanta-palvelua.

Kohti uutta verkkopalvelua

Haluamme tehdä sivustosta entistäkin paremman ja tarjota tietoa nykyaikaisilla keinoilla ja helposti – käytitpä mitä laitetta tahansa. Pyydämme käyttäjiltä palautetta, jotta voisimme saavuttaa tavoitteemme.  

Käyttäjäkyselyt ovat ensimmäinen vaihe verkkopalvelun uudistamisen projektissa, joka on juuri alkanut. Lopputuloksena julkaistaan täysin uudistunut kanta.fi-verkkopalvelu. Arvioitu aikataulu on vuoden 2018 puolessa välissä.

Anna rohkeasti palautetta ja auta meitä kehittämään entistäkin parempi palvelu.