Kantaan tallentuvat tiedot

Kantaan tallentuvat tiedot

Kantaan tallentuvat ne tiedot, jotka sinusta on kirjattu terveydenhuollossa ja apteekeissa, tulevaisuudessa myös sosiaalihuollossa. Omakannassa näet nämä tiedot itse.

Sinun luvallasi myös sinua hoitavat ammattilaiset näkevät tietosi. Hoidon turvallisuus paranee, kun terveystietosi ovat yhdessä paikassa. Kun sinulle määrätyt lääkkeet ja tutkimustulokset ovat sinua hoitavien ammattilaisten tiedossa, päällekkäisiä tutkimuksia ei tarvitse tehdä. Säästyy aikaa ja rahaa.

Kanta-palvelujen tiedot koostuvat

Kanta-palvelut helpottavat kansalaisten elämää 

Kanta-palvelut ovat ulottuvillasi, asuitpa missä päin Suomea hyvänsä. Kanta-palveluja käyttävät julkinen ja yksityinen terveydenhuolto sekä apteekit.

Kanta-palveluun tallennettuja tietojasi käsitellään luotettavasti ja turvallisesti. Tietoja käsittelevät apteekit sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöt. Ammattihenkilöiltä vaaditaan tunnistautuminen Kanta-palveluun.

Kanta-palveluja rakennetaan siksi, että sinun terveytesi, hyvinvointisi ja turvallisuutesi paranisi. Kanta-palveluiden avulla terveydenhuollon ammattilaisilla on enemmän aikaa keskittyä sinun asioidesi hoitamiseen.
 

Sidan har uppdaterats 14.06.2018