Navigeringsmeny

Specifikationer

Kanta-palvelujen vaatimusmäärittelyt, tietosisällöt ja tekniset ohjeet tietojärjestelmätoimittajille.

Yhteiset määrittelyt

Sivulle on koostettu useita Kanta-palveluja koskevat määrittelyt. Palvelukohtaiset määrittelyt, kuvaukset ja ohjeet löytyvät palveluiden omilta määrittelysivuilta.

HL7

Kanta-palvelujen kokonaisuudessa tarvitaan HL7-rajapintamäärittelyjä.

Receptet

Resepti-palvelun vaatimusmäärittely sisältää apteekki- ja potilastietojärjestelmien käyttötapaukset, vaatimukset ja tietosisällöt sekä reseptin HL7-määritykset.

Läkemedelsdatabas

Lääketietokanta on osa Kanta-palveluja. Lääketietokanta sisältää lääkkeen määräämisen ja toimittamisen kannalta tarpeelliset tiedot lääkkeestä, sen hinnasta ja korvattavuudesta sekä keskenään vaihtokelpoisista lääkevalmisteista

Patientdataarkivet

Potilastiedon arkiston toiminnalliset määrittelyt, tietosisällöt ja tekniset ohjeet.

Specifikationer av Klientdataarkivet för socialvården

Sosiaalihuollon asiakastiedon arkiston määrittelyt sisältävät sosiaalihuollon valtakunnallisten tietojärjestelmäpalveluiden ratkaisuarkkitehtuurin, toiminnalliset määrittelyt, tietosisältömäärittelyt sekä tekniset rajapintakuvaukset Kanta-palveluihin liittyville tietojärjestelmille ja valtakunnallisille tietojärjestelmäpalveluille.

Datalagret för egna uppgifter

Datalagret för egna uppgifter är ett riksomfattande datalagret där medborgarna kan spara uppgifter om sitt välbefinnande.