Sisältöjulkaisija

Valitse julkaisuvuosi:

Tiedotteet

26.3.2024, Tiedote - Järjestelmäkehittäjät

Kantaan voi tallentaa uusia kuva-aineistoja

Kantaan voi nyt tallentaa suun intraoraalikuvia, optisen alan kuvia ja laboratoriojärjestelmällä tehtyjä EKG-tutkimuksia. Terveydenhuolto voi tiedustella käyttöönoton aikataulua järjestelmätoimittajaan.

25.3.2024, Tiedote - Järjestelmäkehittäjät

Potilastietojen luovutus hyvinvointisovelluksille toteutetaan FHIR-hakurajapinnalla

Kanta-palvelut toteuttavat uutta toiminnallisuutta, jonka avulla Kannasta voidaan luovuttaa potilastietoja hyvinvointisovelluksille. Etsimme pilottikumppania rajapinnan käyttöönottoon. Sovellus- ja järjestelmäkehittäjät voivat seuraavaksi vaikuttaa tietojen luovuttamisen toiminnallisiin määrittelyihin.

13.3.2024, Tiedote - Järjestelmäkehittäjät

Digitalisaatiosta ratkaisuja soten haasteisiin

Sosiaali- ja terveydenhuollon tuottavuuden parantamiseen ja palvelujen kehittämiseen etsitään ratkaisuja digitalisaatiosta. Kela kutsuu alan toimijoita yhteiseen keskusteluun keskiviikkona 20.3. Aihetta pohditaan myös tuoreessa puheenvuorokirjoituksessa.

7.3.2024, Tiedote - Järjestelmäkehittäjät

Päivitimme sertifiointiprosessin sivuja asiakaspalautteen perusteella

Olemme uudistaneet sertifiointiprosessia kuvaavia kanta.fi-sivuja muun muassa tietojärjestelmätoimittajilta saadun asiakaspalautteen perusteella. Sertifiointiprosessilla todennetaan sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmiin kohdistuvien olennaisten vaatimusten täyttyminen.

6.3.2024, Tiedote - Ammattilaiset

Myös sairaala-apteekkireseptit muuttuvat sähköisiksi

Sähköinen resepti laajenee nyt myös sairaala-apteekkeihin. Ensimmäisenä sen ottavat käyttöön kolme HUS Apteekin toimipistettä maaliskuussa 2024. Sähköiset reseptit ja lääkitystiedot ovat Kannassa aina tallessa.