Materiaalipankki

Materiaalipankki

Materiaalipankkiin on kerätty Kanta-palvelujen tuottama materiaali.

Esitteet

Löydät esitteemme verkosta pdf-muodossa. Sosiaali- ja terveydenhuolto voi tilata painettuja esitteitä maksutta käyttöönsä. 

Graafinen ohjeistus ja logot

Tallenna logon linkki ja avaa tallennettu versio, niin logo näkyy oikein. Jos tarvitset logoja painokäyttöön, voit pyytää ne osoitteesta asiakaspalvelu@kanta.fi

Ladattavat bannerit

Bannerit on tarkoitettu yhteistyökumppaneiden käyttöön esimerkiksi verkkosisältöjen linkitykseen Kanta-palveluihin. Linkitäthän käyttämäsi bannerin aina osoitteeseen kanta.fi.

600 x 600

1100 x 750

Opastusmateriaali

Verkkokoulussa tutustut lyhyessä ja tehokkaassa ajassa Omakantaan, sen toimintoihin ja sen käytöstä saataviin hyötyihin. Myös sidosryhmät voivat voi käyttää verkkokoulua apuna opastuksissa

Kalvosarja on tarkoitettu eri sidosryhmien käyttöön, kun on tarvetta kertoa Kanta-palveluista. Jos huomaat päivitystarvetta tai haluat muuten kommentoida sisältöä, laita viestiä asiakaspalvelu@kanta.fi

Videot

Kansalaisille ja ammattilaisille suunnatut videot

Löydät lisää Kanta-palveluihin ja niiden käyttöönottoon liittyviä videoita YouTubesta THL- ja Kanta -kanavilta. 

Sosiaalinen media

Kanta-palvelut on Facebookissa ja Twitterissä. Ajankohtaisia Kanta-asioita viestitään myös Kelan ja THL:n sosiaalisen median kanavilla. 

RSS-syötteet

Voit tilata RSS-syötteen Kanta-palvelujen tiedotteista. Syötteet voi tilata kaikista tiedotteista sekä kaikista huolto - ja häiriötiedotteista.

Kaikki tiedotteet, RSS-syöte

Huolto- ja häiriötiedotteet, RSS-syöte

RSS on tapa välittää materiaalia verkossa. RSS-palvelun käyttöön tarvitaan erillinen RSS-lukijaohjelma tai selainohjelma, joka osaa hyödyntää RSS:ää. RSS-lukijaohjelman saa ilmaiseksi internetistä. Lukijaohjelmaan määritetään haettavan RSS-syötteen osoite.

Sivua päivitetty 12.11.2019

Materiaalipankki-osion alasivut