Sisältöjulkaisija

Valitse julkaisuvuosi:

Ajankohtaista

10.11.2023, Blogi - Järjestelmäkehittäjät

Keskeisten terveystietojen yhteenvedot hyötykäyttöön

Keskeisten terveystietojen yhteenvedot helpottavat tiedon löytämistä Kannasta. Jotta Kannasta saadaan täysi hyöty irti, potilastietojärjestelmiin täytyy toteuttaa myös yhteenvetojen hyödyntäminen.

1.11.2023, Tiedote - Ammattilaiset

Kanta-palvelut on otettu käyttöön kolmessa turvakodissa

Kolme pilottiin osallistunutta turvakotia on liittynyt Kantaan. Laajalla rekisterinkäyttöoikeudella tiedot liikkuvat helposti turvakotien välillä ja tiedot saadaan arkistoitua palvelut järjestävän THL:n rekisteriin.  

27.10.2023, Huoltotiedote - Kansalaiset

Huoltokatkot Kanta-palveluissa marraskuussa 2023

Julkaisemme tässä suunnitellut päivitys- ja huoltotoimet, jotka voivat aiheuttaa käyttökatkoja palveluissa kuukauden aikana. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

23.10.2023, Tiedote - Järjestelmäkehittäjät

Kannan asiakas, kerro mielipiteesi Kanta-palveluista!

Selvitämme nyt asiakkaidemme tyytyväisyyttä Kanta-palveluihin. Eri kohderyhmien kyselyt toteutetaan ensimmäistä kertaa samanaikaisesti, joten oletpa sitten sosiaali- tai terveydenhuollon edustaja, tietojärjestelmätoimittaja tai apteekin edustaja, vastaa kyselyyn! Vastausaikaa on 6.11. asti.

18.10.2023, Tiedote - Järjestelmäkehittäjät

THL ja Kela: Kanta-lääkityslistan määrittelyt julkaistu

Suomessa otetaan käyttöön yksi Reseptikeskuksen tietoihin perustuva valtakunnallinen lääkityslista. Kanta-lääkityslistaan kootaan ajantasainen ja kattava tieto potilaan lääkityksestä riippumatta siitä, missä lääkkeet on määrätty. Lääkityslistan tietojärjestelmämäärittelyt on nyt julkaistu.