Sisältöjulkaisija

Valitse julkaisuvuosi:

Ajankohtaista

27.6.2022, Blogi

Mitä kaikkea Kanta on?

Mitä eroa on Kannalla ja Omakannalla? Omakanta on kansalaisen näkymä omiin terveys- ja hyvinvointitietoihin ja osa valtakunnallisia Kanta-palveluja, joita kehitetään koko ajan yhteistyössä käyttäjien kanssa.

23.6.2022, Tiedote

EU:n koronatodistusten myöntämistä jatketaan 30.6.2023 saakka

Tuore asetus jatkaa EU:n koronatodistusten myöntämistä yhdellä vuodella 30.6.2023 saakka. Tarkoituksena on varmistaa vapaa liikkuvuus EU-alueella, vaikka koronatilanne jatkossa huonontuisi. Matkalle lähtiessä täytyy edelleen varmistaa, vaatiiko kohdemaa matkustajilta koronatodistusta maahan saapuessa tai palveluita käytettäessä.

22.6.2022, Huoltotiedote - Kansalaiset

Huoltokatkot Kanta-palveluissa heinäkuussa 2022

Julkaisemme tässä suunnitellut päivitys- ja huoltotoimet, jotka voivat aiheuttaa käyttökatkoja palveluissa kuukauden aikana. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

22.6.2022, Huoltotiedote - Kansalaiset

Huoltokatkot Kanta-palveluissa kesäkuussa 2022

Julkaisemme tässä suunnitellut päivitys- ja huoltotoimet, jotka voivat aiheuttaa käyttökatkoja palveluissa kuukauden aikana. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

17.6.2022, Tiedote - Järjestelmäkehittäjät

Kannan ostopalvelun valtuutus laajenemassa kuvantamiseen

Uudistus helpottaa Kanta-palvelujen Kuva-aineistojen arkistoon tallennettujen kuvien välittämistä ostopalvelutilanteissa. Ominaisuutta päästään testaamaan asiakastestiympäristössä näillä näkymin vuoden 2022 loppuun mennessä.

15.6.2022, Blogi - Kansalaiset

Mitä asioita Omakannassa voi hoitaa?

Omakanta on näkymä terveystietoihisi ajasta ja paikasta riippumatta. Terveydenhuollon ajanvaraukset voit tehdä ja tarkistaa suoraan siitä terveydenhuollon yksiköstä, jossa asioit.

14.6.2022, Blogi - Ammattilaiset

Tukeeko potilastietojärjestelmäsi ajokykylausunnon tallentamista Kantaan?

Traficomin on mahdollista hakea Lääkärinlausunto ajokyvystä -lomakkeen johtopäätöstiedot sähköisesti Kannasta, kun asiakas hoitaa heillä ajokorttiasioitaan. Lue ohjeet, miten terveydenhuollon ammattilaisen pitää toimia, jos asiakas pyytää sähköistä lausuntoa ajokyvystä.