Chatbot-upotus

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake

Voit antaa palautetta tai kysyä Kanta-palveluista tällä lomakkeella. Jos asiasi koskee OmaKannassa näkyviä terveystietoja, sosiaalihuollon asiakastietoja tai muita hoitoosi liittyviä asioita, ota yhteyttä sinua hoitaneeseen sosiaali- ja terveydenhuollon yksikköön.

Lomakkeella lähetetyt viestit käsitellään Kanta-palvelujen asiakaspalvelussa. Viestit eivät välity sosiaali- ja terveydenhuoltoon eikä asiakaspalvelussa käsitellä henkilökohtaisia asioita. Tietoturvasyistä pyydämme, ettet lähetä henkilökohtaisia tietojasi (esim. henkilötunnus tai terveystiedot) lomakkeella.

Tutustu ennen lomakkeen lähettämistä Kannan usein kysyttyihin kysymyksiin. Löydät sieltä vastauksen moneen asiaan nopeasti.

Palautelomakkeella annettuja nimi- ja osoitetietoja käytetään, kun vastaamme asiakkaan esittämään kysymykseen tai palautteeseen. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen. Tallennettuja tietoja säilytetään 6 vuoden ajan. Tietojen säilyttäminen perustuu esimerkiksi häiriöiden selvittämiseen.

Saavutettavuuspalaute

Jos asiasi koskee kanta.fin saavutettavuutta, tutustu ensin verkkopalvelun saavutettavuusselosteeseen, ja anna tarvittaessa saavutettavuuspalautetta selosteesta löytyvällä lomakkeella.

Sote-ammattilaisten ja järjestelmäkehittäjien palaute

Sosiaali-, ja terveydenhuollon ammattilainen tai järjestelmäkehittäjä, jos haluat antaa palautetta tai kysyä Kanta-palveluista, löydät yhteystiedot Yhteystiedot ammattilaisille -sivulta.

Yhteydenottolomake