Innehållspresentatör

Vi förbättrar Kanta-tjänsterna – eventuella avbrott i tjänsterna 14.9.–20.9.

Servicemeddelande - Medborgare Skrivet 18.09.2020 Alla servicemeddelanden

Här publicerar vi planerade uppdaterings- och serviceåtgärder som kan ge upphov till avbrott i tjänsterna under veckan. Vi beklagar de eventuella olägenheterna.

Ett kort avbrott kan uppstå i Kelain och i expedieringen av elektroniska recept mellan olika EU-länder lördag 19.9.2020 kl. 7.00-18.00 

På grund av serviceåtgärder i Valtoris VY-nät kan det förekomma ett kort avbrott i tjänsten Kelain och i expedieringen av elektroniska recept mellan olika EU-länder. I patientdatasystemet kan avbrottet påverka utfärdandet av recept, om läkemedelsförskrivaren har begränsningar i sina yrkesrättigheter. Vid ett eventuellt avbrott lönar det sig att försöka på nytt om en liten stund.

Ett kort avbrott uppstår i Kelain och i expedieringen av elektroniska recept mellan olika EU-länder söndag och mondag natt 14.9.2020 kl. 00.00-07.00 

På grund av serviceåtgärder i Valtoris VY-nät förekommer ett kort (15 min) avbrott i tjänsten Kelain och i expedieringen av elektroniska recept mellan olika EU-länder. Vid ett eventuellt avbrott lönar det sig att försöka på nytt om en liten stund.