Sisältöjulkaisija

Kanta.fi:n käyttö helpottui

Tiedote Kirjoitettu 14.06.2016 Kaikki tiedotteet

Kanta.fi-sivustoa voi nyt käyttää helposti myös tabletilla ja kännykällä. Sivuston sisältö muokkautuu sen mukaisesti, millaisella laitteella sitä käytetään. Myös RSS-syöte on uudistunut.

Kanta.fi-verkkosivusto on päivitetty muokkautumaan käytettävän laitteen mukaisesti. Pöytäkoneelle, tabletille ja kännykälle on tehty omanlaisensa ulkoasu. Sitä mukaa, kun käytettävän laitteen ruudun leveys pienenee, siirtyvät sisältöelementit toistensa alle ja navigaatio tiivistyy. Nyt sivusto on aidosti mobiiliresponsiivinen ja a entistä helpompi käyttää erilaisilla laitteilla.

Tekstin kokoa on kasvatettu huomattavasti tabletille ja kännykkään tarkoitetuissa versioissa. Käytettävyyttä on parannettu sillä, että osioiden koontisivuille on lisätty navigaatio. Näin sivujen selattavuus on saatu selkeämmäksi. Muita muutoksia on, että palautekanava ja sivukartta ovat vain sivun alaosassa.

Muutosten taustalla on verkkosivuston julkaisujärjestelmän versionkorotus.

Tilaa RSS-syöte uudestaan

RSS-syötteet jaotellaan jatkossa tiedotteisiin ja häiriötiedotteisiin. Julkaisujärjestelmän päivityksestä johtuen aikaisemmin tehdyt RSS-syötteen tilaukset eivät enää toimi, vaan käyttäjän tulee tilata syöte uudestaan.