Muutostilanteet Kelaimessa

Muutostilanteet Kelaimessa

Jos olet ottanut Kelain-palvelun käyttöösi, voit muuttaa yhteystietojasi ja irtisanoa rekisteröitymisen Kelain-palvelusta.

Yhteystietojen päivitys

Kelaimeen rekisteröitymisen yhteydessä antamiasi tietoja pääset päivittämään Kelain-palvelussa. Kirjaudu Kelain-palveluun ammattikortillasi. Rekisteröintitietojasi pääset muuttamaan samalta sivulta, josta valitaan käyttäjärooli. Jos olet yksityiskäyttäjä, saat roolivalintasivun avattua sinisestä yläpalkista (nimesi kohdalla olevasta väkäsestä). Pääset rekisteröintisivulle valitsemalla Muokkaa-painike. Tee tarvittavat muutokset yhteystietoihisi ja tallenna tiedot.

Kelain-palvelun irtisanominen

Kelain-palvelun rekisteröityminen yksityiskäyttäjänä irtisanotaan Kelain-palvelussa. Irtisanoutuminen tulee voimaan heti.

Jos irtisanoutuminen ei ole mahdollista Kelaimessa, rekisteröityminen irtisanotaan täyttämällä irtisanomisilmoitus ja postittamalla se Kanta-palveluun. Voit pyytää sen sähköpostilla osoitteesta kanta@kanta.fi. Rekisteröinnin irtisanominen tulee voimaan aikaisintaan siitä lukien, kun lomake on saapunut Kanta-palveluun. Irtisanomista ei voi tehdä takautuvasti.

Sivua päivitetty 27.10.2020