Sisältöjulkaisija

Potilastiedon arkiston uudistettu verkkokoulu

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu Kanta-palvelujen verkkokoulu on uudistettu. Verkkokouluun valmistui Potilastiedon arkiston kokonaisuus aiemmin päivitettyjen Resepti-osion sekä Tietojen turvallinen käyttö -osion lisäksi. Potilastiedon arkiston -osuus koostuu neljästä eri teemasta. Yhden osion suorittamiseen menee noin 5–10 minuuttia.

Opiskelupaketit sopivat kaikille julkisen ja yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoille. Verkkokoulun avulla ammattilainen osaa toimia oikein ja kansallisesti yhdenmukaisella tavalla Kanta-palveluissa sekä hyödyntää potilastietoa Potilastiedon arkistosta tai Reseptikeskuksesta. Verkkokoulu on toteutettu suomeksi ja ruotsiksi.

Verkkokoulussa voi opiskella milloin vain

Verkkokoulut tarjoavat ajasta ja paikasta riippumattomasti koulutusta alan ammattilaisille ja täydentävät THL:n koulutustarjontaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Kanta-verkkokoulu toimii eri ympäristöissä: tietokoneella, mobiilissa tai kännykässä.

Arkistonhallinnan verkkokoulu uudistetaan myöhemmin. Arkistonhallinta ja arkistonhoitajan tehtävät -verkkokouluun pääsee Kanta-palvelujen käsikirjasta.

Lisätietoja