Määrittelyjen kommentointi

Määrittelyjen kommentointi

Kelan Kanta-palvelut pyytää kommentteja Kanta-palvelujen uusiin ja muuttuviin määrittelyihin.

Kommentointikierrosten tavoitteena on varmistaa määrittelyjen laatu ja toteutettavuus tietojärjestelmissä. Käynnissä olevat kommentointikierrokset ja ohjeet kommentoimiseen löydät alla olevasta listasta. 

Kanta-palvelut ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos pyytävät asiakas- ja potilastietojärjestelmien toimittajilta sekä terveydenhuollon toimijoilta kommentteja Kuva-aineistojen arkiston uusiin toiminnallisiin määrittelyihin.

Kommentoitavat materiaalit

Kommentoitavana olevaan versioon, Kuva-aineistojen arkiston kansalliset toiminnalliset määrittelyt RC 1.7,  on lisätty vaatimuksia ja suosituksia suun terveydenhuollon kuviin, näkyvän valon kuviin (silmänpohjakuvat, OCT) sekä EKG tutkimuksiin liittyen.

Lisäksi voit halutessasi antaa palautetta Kuva-aineistojen arkiston yleisiin toiminnallisiin vaatimuksiin, suosituksiin sekä tutkimusprosessin vaiheisiin.

Näin toimitat kommentit Kelalle 

Voit jättää kommenttisi vastaamalla alla olevaan kyselyyn viimeistään 30.1.2023:

Kommenttien läpikäynti

Järjestämme tarvittaessa myös keskustelutilaisuuksia, joissa käymme läpi määrittelyjen kommentteja. Ilmoitathan kyselylomakkeella, jos olet kiinnostunut osallistumaan keskustelutilaisuuteen, niin lähetämme sinulle lisätietoja.

Määrittelyjen julkaisu

Kommentointikierroksen jälkeen määrittelyt viimeisteillään palautteiden pohjalta. Määrittelyt julkaistaan THL:n hyväksynnän jälkeen sivulla Kuva-aineistojen arkiston kansalliset toiminnalliset määrittelyt

Sivua päivitetty 9.1.2023