Sisältöjulkaisija

null Parannamme Kanta-palveluja – mahdolliset katkot palveluissa 14.-20.9.

Parannamme Kanta-palveluja – mahdolliset katkot palveluissa 14.-20.9.

Huoltotiedote Kirjoitettu 18.09.2020 Kaikki huoltotiedotteet

Julkaisemme tässä suunnitellut päivitys- ja huoltotoimet, jotka voivat aiheuttaa käyttökatkoja palveluissa viikon aikana. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lyhyt käyttökatko mahdollinen Kelaimessa ja sähköisten reseptien toimittamisessa eri EU-maiden välillä lauantaina 19.9.2020  klo 07.00-18.00 

Valtorin VY-verkossa tehtävien huoltotoimenpiteiden vuoksi voi Kelain-palvelussa sekä sähköisten reseptien toimittamisessa eri EU-maiden välillä lyhyt katko. Katko voi vaikuttaa potilastietojärjestelmässä reseptin kirjoittamiseen, jos lääkkeenmäärääjällä on rajoituksia ammattioikeuksissa. Mahdollisen katkon tapauksessa käyttöä kannattaa kokeilla hetken kuluttua uudelleen.

Lyhyt käyttökatko Kelaimessa ja sähköisten reseptien toimittamisessa eri EU-maiden välillä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 14.9.2020  klo 00.00-07.00 välisenä aikana

Valtorin VY-verkossa tehtävien huoltotoimenpiteiden vuoksi voi Kelain-palvelussa sekä sähköisten reseptien toimittamisessa eri EU-maiden välillä ilmenee noin 15 minuutin katko. Mahdollisen katkon tapauksessa käyttöä kannattaa kokeilla hetken kuluttua uudelleen.