Sisältöjulkaisija

Valitse julkaisuvuosi:

Tiedotteet

12.2.2024, Tiedote - Kansalaiset

OmaKannassa voi nyt tallentaa omia mittaustuloksiaan

OmaKannan verkkopalvelu kehittyy ja nyt jokainen voi itse tallentaa mittaustuloksiaan suoraan OmaKannassa. Ensimmäisenä palvelussa voi tallentaa tietoja omasta painosta, sykkeestä, verenpaineesta ja verensokerista.

24.1.2024, Tiedote - Kansalaiset

OmaKannalle myönnettiin Selkeästi meille –tunnus

Valtakunnallinen OmaKanta-verkkopalvelu uudistuu, ja sen myötä palvelusta tulee saavutettavampi ja helpompi käyttää. Selkeästi meille -hankkeen käyttäjätestaajat testasivat uutta OmaKantaa, ja palvelulle myönnettiin Selkeästi meille -tunnus.

4.1.2024, Tiedote - Ammattilaiset

Jo yli miljoona kansalaista on kuitannut OmaKannassa ilmoituksen tietojensa käytöstä

Jokainen OmaKannan käyttäjä on saanut marraskuun lopun jälkeen ilmoituksen, jossa kerrotaan tietojen käytöstä sosiaali- ja terveydenhuollossa. Ilmoituksen saa, koska luovutuslupa uudistuu. Jatkossa luovutuslupa mahdollistaa, että terveydenhuollon ammattilainen voi luovuttaa Kannan tietojen lisäksi esimerkiksi paperisia potilastietoja toiselle terveydenhuollon toimijalle.

21.12.2023, Tiedote - Ammattilaiset

Uusi Kanta-verkkokoulu Alaikäinen asiakkaana sosiaali- ja terveydenhuollossa julkaistaan vuoden 2024 alussa

Alaikäisen päätöskykyyn perustuvat toimintamallit terveydenhuollossa ja apteekeissa -verkkokoulu päättyy 31.12.2023. Julkaisemme sen tilalle vuoden 2024 alussa uuden verkkokoulun Alaikäinen sosiaali- ja terveydenhuollossa. Uudessa verkkokoulussa opit terveydenhuollon alaikäistä koskevien toimintamallien lisäksi sosiaalihuollon toimintatavoista.