Sisältöjulkaisija

Vaikuta kanta.fin kehitykseen ja vastaa käyttäjäkyselyyn

Tiedote Kirjoitettu 20.11.2018 Kaikki tiedotteet

kanta.fin käyttäjäkyselyt on avattu. Niihin voi vastata viikon ajan. Vastaaminen on vapaaehtoista ja kaikki vastaukset käsitellään anonyymeinä.

Kansalaisille ja ammattilaisille tehdyt käyttäjäkyselyt on avattu 20.11.2018. Kysely keskittyy kanta.fi-verkkosivustoon, ei Omakanta-palveluun. Voit vastata molempiin kyselyihin, jos haluat. Kysely sulkeutuu 26.11.2018

Haluamme tarjota verkkosivuston, joka tarjoaa tietoa nykyaikaisilla keinoilla ja helposti. Keräämme palautetta käyttäjiltä, jotta saavuttaisimme tavoitteemme. 

Vastaaminen on vapaaehtoista ja tapahtuu tunnistamattomasti. Emme kerää vastaajien yksilöinti- tai tunnistetietoja, näin heistä ei synny rekisteriä. Tiedot kerätään ja vastauksen käsitellään niin, ettei niitä voi yhdistää vastaajaan. Tietoja käsitellään vain Kanta-palvelujen sisällä eikä niitä luovuteta muiden käyttöön. 

Kehityksen aikaisempia vaiheita

kanta.fi uudistui kesäkuussa 2018 ja julkaisi kolmannen version jatkuvasti laajentuvasta verkkosivustosta. Sivustolla on uudet kohderyhmät ja asiat on jaoteltu uudella tavalla. Uusi visuaalisuus tukee sisällön luettavuutta ja selkeyttää kokonaisuuksia. Olemme parantaneet myös verkkosivuston käyttöä eri päätelaitteilla, kuten älypuhelimella. Näihin asioihin olemme uudistuksella pyrkineet. 

Vinkkejä sivuston kehittämiseen keräsimme käyttäjäkyselyllä edellisen kerran helmikuussa 2017.