Sisältöjulkaisija

Kuvantamisen sivuja päivitetty – tutustu myös uusiin koulutustallenteisiin

Tiedote - Ammattilaiset Kirjoitettu 17.08.2021 Kaikki tiedotteet

Uusia kuvantamista käsitteleviä sisältöjä on lisätty kanta.fi-verkkosivuille. Koulutustallenteilta saat tietoa Kuva-aineistojen arkistosta ja sen käyttöönotosta.

Kanta.fi-verkkosivuilta löydät nyt uudet Kuvantamisen asiakirjojen arkistointia ja sen käyttöönottoa käsittelevät sisällöt. Kuvantamisen asiakirjojen arkistointi on Potilastiedon arkiston toiminnallisuus, jonka avulla kuvantamisen hoitoasiakirjat tallennetaan Kanta-palveluihin.

Hoitoasiakirjat kytkeytyvät Kuva-aineistojen arkistoon tallennettuihin kuviin, jolloin kaikki kuvantamistutkimuksen tiedot ovat helposti ammattilaisten katseltavissa samassa paikassa.

Tutustu uusiin sivuihin:

Lisäksi Kuva-aineistojen arkistoa ja sen käyttöönottoa käsitteleviä sivuja on päivitetty. Löydät nyt helpommin tietoa mm. arkistoitavista tietosisällöistä sekä käyttöönottoprosessista.

Käy lukemassa päivitetyt sivut:

Koulutustallenteilta tukea käyttöönottoon

Uudet koulutustallenteet tarjoavat monipuolisesti tietoa sekä Kuva-aineistojen arkistoa käyttöönottaville että liittymistä suunnitteleville terveydenhuollon toimijoille.

Kuva-aineistojen arkiston peruskoulutus -tallenteella käsitellään arkistoa ja sen toimintaa yleisellä tasolla. Lisäksi kerrotaan, kuinka kuvantamistutkimusten tiedot näkyvät potilaalle Omakannassa.

Kuva-aineistojen arkiston käyttöönotto -tallenteella käydään läpi mitä palvelun käyttöönotto vaatii ja millaista tukea siihen on tarjolla. Tallenteella avataan myös käyttöönottokokeen sisältöä, vaadittuja käytännön järjestelyjä ja käydään läpi testitapaukset.

Tulossa ohjaustunti Kuva-aineistojen arkiston käyttöönotosta

Kela ja THL järjestävät ohjaustunnin Kuva-aineistojen arkistoa käyttöönottaville ja sitä suunnitteleville organisaatioille 13.10.2021.

Tilaisuudessa käydään läpi käyttöönottavien organisaatioiden kysymyksiä käyttöönottoon liittyen sekä Kuva-aineistojen arkiston ajankohtaisia asioita.

Anna palautetta

Voit antaa palautetta uudistetuista verkkosivuista ja koulutustallenteista sähköpostitse osoitteeseen kanta@kanta.fi.