Sote-ammattilaiset

Ammattilaiset kärkinosto

Sote-ammattilainen tietokoneen ääressä.

Kerro mielipiteesi kanta.fi-sivustosta

Haluamme kuulla mielipiteesi kanta.fi-verkkosivustosta. Palautteesi on arvokas ja auttaa meitä parantamaan verkkosivuston laatua ja sisältöjä. 

Palvelunosto-moninosto ammattilaiset

Kanta-palvelut ammattilaisille

Potilastiedon arkisto

Palvelu kokoaa kaikki asiakkaan terveystiedot yhteen paikkaan ja parantaa tietojen liikkuvuutta. Potilastiedon arkiston käyttöä voi laajentaa erilaisilla toiminnallisuuksilla, kuten alaikäisen puolesta asioinnilla.

Sosiaalihuollon asiakastiedon arkisto

Palvelun avulla sosiaalipalveluiden asiakastiedot voidaan säilyttää turvallisesti ja ne ovat helposti käytettävissä. Sosiaalihuollon asiakastiedon arkiston toiminnallisuudet helpottavat esimerkiksi ostopalveluissa syntyvien tietojen käsittelyä.

Kanta-lääkityslista

Lääkityslista parantaa lääkehoidon turvallisuutta: listassa näkyvät ajantasaisina henkilön käytössä olevat lääkkeet. Lääkityslistan ensimmäisen vaiheen ominaisuudet ovat otettavissa käyttöön kaikissa sote-organisaatioissa sekä apteekeissa.

Keskeiset terveystiedot

Keskeisten terveystietojen yhteenvedot helpottavat tietojen hakemista Kannasta. Niiden avulla asiakkaan tilanteesta saadaan parempi kokonaiskuva.

Ammattilaiset tekstinosto (OmaKanta)

OmaKanta

OmaKanta on kansalaisen ikkuna omiin terveystietoihin. Asiakas voi nähdä omat potilas- ja reseptitietonsa. Hän voi myös antaa luvan tietojen luovuttamiseen sekä rajata tietojen käyttöä.

Sisältöjulkaisija

Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

Huoltotiedotteet

Sisältöjulkaisija

Blogissa

Lääkäri ja potilas keskustelevat vastaanotolla.

Kannasta tukea potilaan terveydentilan arviointiin

Kantaan tallennetut terveys- ja lääkitystiedot tukevat potilaan hoidon suunnittelua. Siksi on tärkeää, että ajantasaiset tiedot ovat helposti terveydenhuollon ammattilaisen käytettävissä.