Innehållspublicerare

Nu finns Kanta-tjänsterna på LinkedIn – följ oss!

Artikel - Systemutvecklare Skrivet 11.5.2023 Alla artiklar

Kanta-tjänsterna stärker sin närvaro på sociala medier och finns nu i allt fler kanaler. I fortsättningen hittar du oss också på LinkedIn, där vi samlar utbildningar och evenemang för social- och hälsovårdspersonal och systemutvecklare samt aktuella teman inom Kanta-tjänsterna.

Expansionen till flera kanaler beror på insikten att Kanta-tjänsterna redan en längre tid har behövt nå olika målgrupper bättre. 

-    Många systemutvecklare och yrkespersoner inom social- och hälsovården använder LinkedIn, och vi är övertygade om att vårt nyttiga innehåll når dem ännu bättre där, säger Pilvi Aalto, som är ansvarig för Kanta-tjänsternas konton på sociala medier.

två personer tittar på datorn

På LinkedIn publicerar Kanta-tjänsterna aktuella tips och länkar till utbildningar och evenemang för yrkespersoner.

-    På LinkedIn vill vi erbjuda vårdpersonalen och systemutvecklarna väsentlig information om Kanta-tjänsterna och vad vi har på gång, säger Aalto.

Intressantare innehåll för olika målgrupper i sociala medier

I fortsättningen kommer X (tidigare Twitter) tydligare att vara Kanta-tjänsternas kanal för information till beslutsfattare och intressentgrupper, riktad till opinionsledare, beslutsfattare inom vårdsektorn och medier. I kommunikationen med allmänheten kommer Facebook att fortsätta vara huvudkanalen, och senare kompletteras av Instagram. Innehållet för vårdpersonal och systemutvecklare flyttas från de andra kanalerna till LinkedIn.

-    Genom att tydligare rikta våra sociala kanaler till vissa målgrupper kan vi sammanställa tydligare helheter av innehåll som intresserar olika mottagare. Vi hoppas att Kanta-tjänsternas LinkedIn-sida ska bli en databank som verkligen hjälper yrkespersonerna i deras arbete, säger Aalto.

Arbetar du inom social- och hälsovården? Följ Kanta-tjänsterna i sociala medier!

LinkedIn
X (Twitter)
Facebook